Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu Modernize Edilen Çorlu Mezbahası Açılışına Katıldı

8 Ağustos 2016

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Gıda Kontrol ve Mezbahalar Şube Müdürlüğü tarafından modernizasyonu tamamlanan Çorlu Mezbahasının açılış töreni 04 Ağustos 2016 Perşembe günü  gerçekleşti.

Açılış törenine Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka, M. Zeki Gürcün, daire başkanları, şube müdürleri ve basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.