4 Ağustos 2016
9. Çorlu Tarım Fuarı Kapılarını Açtı

Odamız Meclis Üyeleri; Serkan Ercili ve Mustafa Filiz, 03 Ağustos 2016 Çarşamba günü Türkiye'nin en büyük açık alan fuar organizasyonu olan 9. Çorlu Tarım Fuarı açılışına katıldı.

Renkly Fuarcılık tarafından 03 - 07 Ağustos 2016  tarihleri arasında düzenlenen ve her yönüyle Çorlu`nun gelmiş geçmiş en büyük fuarı olarak nitelendirilen 9. Çorlu Tarım Fuarı'nın açılış törenine; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç,  Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çorlu Emniyet Müdürü Aykut Efe, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katılımda bulundular.

Açılış töreni sonrasında standları gezen protokol üyeleri firmalardan ürünler hakkında bilgiler aldılar.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak;  9. Çorlu Tarım Fuarı'nda stand açarak fuara iştirak ettik. Bilgi almak isteyen  ziyaretçilere/üyelere Odamız çalışmaları hakkında bilgiler verdik.

HABER GÖRSELLERİ