Türkiye-Kazakistan İş Forumu

5 Nisan 2024

SAYIN ÜYEMİZ,

İlgi: TOBB ‘nin 04.04.2024 tarih ve  3607 sayılı yazısı,

İlgide kayıtlı yazıda, Türkiye-Kazakistan Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 13. Dönem Toplantısı münasebetiyle 25 Nisan 2024 Perşembe günü öğleden önce Birliğimiz ve DEİK işbirliğinde Ankara'da Türkiye-Kazakistan İş Forumu düzenlenecektir.

Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz ve Kazakistan Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Oljas Bektenov'un teşrifleri ile Birliğimiz merkezinde (TOBB İkiz Kuleler) gerçekleştirilmesi planlanan söz konusu İş Forumuna, kamu kurum ve kuruluşları, farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarının katılımı öngörülmekte olup, iş forumunda iki ülke arasındaki iş ve yatırım imkânlarının değerlendirilmesi beklenmektedir.

İş forumu programı ve Kazak tarafı katılımcı listesi bilahare iletilecektir. Bahse konu etkinliğe katılmak isteyen firma ve kurum temsilcilerinin https://anket.tobb.org.tr/#/anket/turkiye-kazakistan-is-forumu  bağlantıda yer alan kayıt formunu 22 Nisan 2024 saat 12:00'e kadar doldurmaları gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi için:

TOBB: Anara Daylan, Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü