Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Serhad Çatalkaya´dan Çorlu TSO Meclis Başkanı İhsan Erik´e Ziyaret

20 Kasım 2009
Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Serhad Çatalkaya'dan Çorlu TSO Meclis Başkanı İhsan Erik'e Ziyaret

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Serhad ÇATALKAYA 20 Kasım 2009 Cuma günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İhsan ERİK’e ziyarette bulundu.
      Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Serhad ÇATALKAYA ‘Çorlu Belediyesi olarak; ilçemizi her açıdan yakından takip ediyoruz. İlçemizde üreten, çalışan ve yaşayan herkesin ve her sorunun yanındayız. Bölgemiz ve Çorlu için yapılacak her türlü çözüm önerisine ve çalışmaya destek vereceğimi bilmenizi isterim’ dedi.
      Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İhsan ERİK ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “İlçemiz için hizmet üretmek Çorlu’da yaşayan ve kazanan herkesin görevidir. Çalışanlarımız her zaman üyemiz ve Çorlumuz menfaatleri doğrultusundadır’dedi.
      Ayrıca Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Serhad ÇATALKAYA ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İhsan ERİK Çorlu’daki ticaret potansiyeli ve ekonomik konular hususları hakkında görüş alışverişinde bulundular.