24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım 2009
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü düzenlemiş olduğu 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamaları Çorlu Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kutlama programına Çorlu Kaymakamı Ali DURSUN, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan TAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail BAĞLAR, Çorul Belediye Başkanı Ünal BAYSAN,Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İhsan ERİK, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Üyesi Levent BORMALI, kurum ve kuruluş yetkilileri ve öğretmenler katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal Marşı ile başlayan kutlama programında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail BAĞLAR’ın yaptığı konuşmada “Öğretmenler Milli birlik ve beraberliğimizin teminatıdır. Atatürk ilke ve inkılaplarının bekçisi, ailenin vatanın, milletin,bayrağın kutsallığının, milli ve manevi değerlerimizin korunmasına dayanır. En büyük sermaye, en büyük rütbe  bilgidir. Öğretmeler geceleri aydınlatan kutup yıldızları gibidir.Öğretmenler düşüncelerde sevgi çiçetleri açtıran, farklılıkları hoşgören,demokrasiyi bir terbiye olarak bilen fikir hür,vicdenı hür nesiller yetiştirendir. Başta Böşöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; şehit öğretmenlerimizi ve ebediyeti göçen öğretmenlerimizi rahmet,minnet ve şükranla anıyorum”dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamaları çerçevesinde Çorlu Kaymakamı Ali DURSUN tarafından emekli öğretmenlere hizmet şeref belgeleri ve plaketleri sunuldu.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İhsan ERİK; Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak; “Hepimizin üzerinde hakkı bulunan, geleceğimizi hazırlayan öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun” dedi.