Çorlu TSO Kredi Garanti Fonu Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

10 Aralık 2009
Çorlu TSO Kredi Garanti Fonu Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) tarafından; Kredi Garanti Fonu’nun işleyişi hakkında “Kredi Garanti Fonu Bilgilendirme” toplantısı 10 Aralık 2009 Perşembe günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Çorlu TSO Meclis Başkanı İhsan ERİK, Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Özlem YEMİŞÇİ, KOSGEB Çorlu Sinerji Odağı Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Faris KOCAMAN,

Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Çorlu Şubesi, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Çorlu Şubesi, T. İş Bankası A.Ş. Çorlu Şubesi, Şekerbank T.A.Ş. Çorlu Şubesi, T. Halkbankası A.Ş. Çorlu Şubesi, Akbank T.A.Ş. Çorlu Şubesi, T. Garanti Bankası A.Ş. Emlak Konut Şubesi, Denizbank A.Ş Çorlu Çarşı ve Orion Şubesi, Finansbank A.Ş. Çorlu Şubesi, ING Bank A.Ş. Çorlu Şubesi, Fortis Bank A.Ş. Çorlu Şubesi, T. Vakıflar Bankası Türk A.Ş. Çorlu Şubesi, HSBC Bank A.Ş. Çorlu Şubesi, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Keşan Şubesi, T. İş Bankası A.Ş. Keşan Şubesi, Akbank T.A.Ş. Hayrabolu Şubesi, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Hayrabolu  Şubesi Müdürleri, Ticari Portföy Yöneticileri ve Portföy KOBİ Yöneticileri’nin katıldığı taplantıda Kredi Garanti Fonu İstanbul Bölge Müdürü Tekin KURAL “Kredi Garanti Fonu” hakkında katılımcılara bilgiler sundu.