Çorlu TSO´dan "Domuz Gribi ve Korunma Yöntemleri" Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

15 Aralık 2009
Çorlu TSO'dan

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) tarafından düzenlenen  “Domuz Gribi ve Korunma Yöntemleri” konulu bilgilendirme toplantısı 15 Aralık 2009 Salı günü Çorlu TSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Tekirdağ Sağlık İl Müdür Yardımcısı Dr. Mahmut AKDAĞ, Sağlık Grup Başkan Yardımcısı Dr. Serdar AKALIN ve Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Arif FİDAN’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında; Influenza A(H1N1) (Domuz Gribi) , Grip Hastalıklarının Döngüsü, Pandemik Grip 2009, Gribin Belirtileri, Normal Mevsimsel İnfluenzaya Benzeyen H1N1 Virüsünün Yol Açtığı Semptomlar, Ülkemizde Grip Vakasının Görüldüğü İller, Hastalığın Nasıl Bulaşabileceği, H1N1 Virüsünden Korunma Yöntemleri, Grip Aşısı, Aşılamanın Amacı, Aşı Endüstrisi konularında katılımcılara bildiler verildi.