Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Perakende ve Mağazacılık Zirvesi

4 Aralık 2023

SAYIN ÜYEMİZ,

Odamız ev sahipliğinde, Çorlu Belediyesi ,Ergene Belediyesi, Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Çorlu Esnaf Girişim Derneği  iş birliği ile düzenlenecek olan “Perakende ve Mağazacılık Zirvesi” ne  katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Tarih   : 12 Aralık  2023

Saati   : 16:00

Yer      : Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Enis Sülün Konferans Salonu ve Gösteri Merkezi

ZİRVE PROGRAMI

Danışman : Mine ERKAN

Dünyada perakendecilik kavramı nedir ve perakende sektöründe Covid 19 sonrasında neler değişti?

Türk perakende sektöründe görsel mağazacılığı etkileyen müşteri davranışları nasıl anlaşılır?

Hedef kitleye göre mağaza görselliğinin önemi nedir?

Dış vitrine bakan müşterinin istediğimiz ürüne bakmasının ipuçları nelerdir? (Müşteri algısını doğru yönlendirmek)

Mağaza içi hizmet alanlarının görselliğinde dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Mağaza içi ve mağaza dışı ilk izlenimin önemi nedir?

Dikkat çekici mağaza içi ve vitrin düzenleme teknikleri nasıl olmalıdır?

Mağaza çalışanlarının kişisel imajlarının görsel mağazacılıkta etkisi nelerdir?

Perakendecilikte sosyal medya kullanımının önemi (tanıtım ve reklam)

Hizmet sektöründeki üyelerimiz için, servis ve sunumda farklılaşma yöntemleri nelerdir?

Paylaşılan işyeri görsellerinin değerlendirilme sunumları

Zirvemize   https://www.corlutso.org.tr/akademi (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir.