Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Geleneksel İftar Yemeği Düzenledi

27 Ağustos 2010
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası  Geleneksel İftar Yemeği Düzenledi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ramazan ayı münasebetiyle her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği 26.08.2010 tarihinde gerçekleştirildi.
        Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, Yönetim Kurulu, Meslek Komiteleri ve Disiplin Kurulu Üyeleri evsahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğine; Çorlu Kaymakamı Ali DURSUN, Çorlu Belediye Başkanı Ünal BAYSAN, Belediye Başkan Yardımcıları; Oktay ÇOLPAN, Serhad ÇATALKAYA, Erdoğan DEMİRCİ, Kemalettin AVCI, Cumhuriyet Başsavcısı Uğur YİĞİTBİLEK, Adalet Komisyonu Başkanı Zikrullah ÖZBAĞ, Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan ORAK, Baro Başkanı Av. A. Müsellem GÖRGÜN, Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum KARAYEL, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Kudret SARITAŞ, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan TAŞ, Çorlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel ERTAN, İlçe Müftü Vekili Mehmet BİCAN, Nüfus Müdürü Safet İRAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail BAĞLAR, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin DURMAZ, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ve Yönetim Kurulu (eski) Başkanları ve Basın Mensupları katıldılar.
        İlçe Müftü Vekili Mehmet BİCAN’ın iftar duasını gerçekleştirdiği iftar yemeğinde konuşan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Tic.ve San.Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Özlem YEMİŞÇİ; “Ramazan ayında sevgi yeşerir. Kardeşlik duyguları güçlenir. Nezaket, zarafet, hoşgörü toplumda daha bir hakim olur. Yaşamakta olduğumuz mübarek Ramazan ayının manevi havasının benliğimizi tamamen kuşattığı bu günde, İlçemizin yöneticileri, bürokratları, iş dünyasının temsilcileri, siz değerli üyelerimiz ile birlikte, birlik ve beraberliğimizin en güzel göstergesi olan bu iftarı yapabilmenin hazzı içerisindeyiz. Bizim konumuz Çorlu, amacımız ticaret, çabamız sanayi, görevimiz de bayrağı tepeye dikmektir. Biz buna inanıyoruz. Zaten inanç; görmediğimize inanmaktır. Bunun ödülü ise inandığımızı görmektir” dedi.