Modern Pazarlama ve Lider Marka Yönetimi Eğitimi

13 Nisan 2023

Odamız tarafından 26 Nisan 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ‘’Modern Pazarlama ve Lider Marka Yönetimi ‘’ konulu eğitimimize katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Eğitim İçeriği: Eğitim, dünya genelindeki yoğun ticari rekabet sonucu ön plana çıkan, modern pazarlama, marka stratejileri, markaya aidiyet gibi kavramların ayrılmaz bir bütün olarak değerlendirildiği bilgi aktarımlarını içerir ve katılımcıların bu araçlarla marka yolculuğunu anlayabilmesini amaçlar.

Eğitim Tarihi: 26 Nisan  2023

Markanın özellikleri

Markalama stratejileri

Stratejik marka yönetimi

Eğitimlerimize https://www.corlutso.org.tr/akademi (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir.

Not: Eğitimlerimize/Seminerlerimize kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara “Katılım Sertifikası” verilecektir. Eğitimimiz/Seminerimiz Ücretsizdir.