29 Haziran 2018
Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç´tan Odamız Meclisi´ne Ziyaret

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç  28 Haziran 2018 Perşembe  günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası  Meclisi'ne ziyarette bulundu.

Levent Kılıç; Odamız Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Meclis Üyeleri tarafından ağırlandı.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Çorlu için yaptığınız çalışmalardan dolayı sizlere şahsım ve Meclisimiz adına teşekkür ederim. Bölgemizin gelişimi noktasında birlik ve beraberlik içerisinde güzel projeler üreteceğimize inanıyorum” dedi.

Çorlu  Kaymakamı Levent Kılıç; “Çorlu,  ticaret ve sanayi bakımından son derece önemli bir yere sahip. Bizler hep birlikte ekip ruhu içerisinde bölgemize güzel hizmetler vereceğiz. İlçemizin gelişmesi ve kalkınması için birlikte hareket ederek başarılı olacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyarette;  Odamız projeleri, faaliyetleri ve bölgemizin sosyo - ekonomik yapısı hakkında  görüş alışverişinde bulunuldu.

HABER GÖRSELLERİ