27 Haziran 2018
Trakya Oda ve Borsalarında “Trakya Havalimanı” Birlikteliği

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Zeynel Yurtseven, Gönül İşbul, Mehmet Manav ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz 26 Haziran 2018 Salı günü Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası (Babaeski TSO) Babaeski Ticaret Borsası, (Babaeski TB) Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), Uzunköprü Ticaret Borsası ve Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası’nı (UTSO) ziyaret etti.

Oda Borsa Ziyaretleri Kapsamında İlk Ziyaret Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası’na Gerçekleşti

Çorlu TSO Yöneticileri, Babaeski TSO Meclis Başkanı Erhan Bederli, Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Öner, Yönetim Kurulu Üyeleri; Hüseyin Eskici, Rıdvan Kuşku, Altuğ Tezgel ve Genel Sekreter Cenk Dönmez tarafından karşılandılar.

Trakya Havalimanı’nın Daha Aktif Hale Gelmesini Sağlamak İçin Çalışıyoruz

Trakya Oda ve Borsa ziyaretleri hakkında konuşan, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Oda ve Borsa seçimlerinin ardından bizler gibi göreve gelen Başkanlarımız ve Yöneticileri ile tanışmak bizleri mutlu etti. Trakya’nın kalkınması, yeni projeleri tespit etmek ve Çorlu Havalimanı’nı daha aktif hale getirerek hedefimiz olan Trakya Havalimanı’na dönüştürülmesi hususunda fikir alışverişinde bulunmak bizleri memnun edecektir” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erhan Bederli ve Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Öner, birlikte hareket edildiğinde gerek Trakya Havalimanı gerekse bölgedeki yatırımlar konularında büyük işlere imza atılacağını dile getirdiler.

Ardından, Babaeski Ticaret Borsası’na Ziyaret Gerçekleşti

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Babaeski Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özün, yapılabilecek işbirlikleri ve Borsa hakkında bilgilendirmede bulundu.

Çorlu TSO Başkanları buradaki ziyarette faaliyet ve projelerimizden bahsettiler.

ETSO ile Devam Eden Ziyarette Karşılıklı Fikir Alışverişinde Bulunuldu

Çorlu TSO Yöneticileri, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı M. Emre Alp, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Aydoğan Akıncı, Yener İşbilir, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Recai Kocatürk, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali Taşdemir ve Hakan Sedefçi tarafından karşılandılar.

Çorlu İl Olma Potansiyeline Sahip Bir İlçedir

Çorlu TSO hakkında bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Çorlu TSO 46 Meclis Üyesi, 11 Yönetim Kurulu Üyesi ve 16 Meslek Komitesi’nden oluşmaktadır. Burada amaç Odalardaki işbirliğini artırıp ortak projeler yapabilmektir. Çorlu il olma potansiyeli yüksek olan, ciddi bir nüfus ve sanayiye sahip ilçedir. Trakya Bölgesi’nin daha fazla kalkınabilmesi için hep birlikte mücadele edip bilimsel çalışmalar yapmamız gerekiyor” dedi.

Trakya Hepimizin

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ziyarette yaptığı konuşmada; “Öncelikle Odamıza ve Edirneye hoş geldiniz. Kurumunuz adına yeni görevleriniz hayırlı olsun. Sizleri tebrik ediyorum. Bölgemizin menfaatleri doğrultusunda ETSO olarak her konuda yanınızdayız. Trakya hepimizin, elimizden geleni yapacağız” açıklamasında bulundu.

Oda Borsa ziyaretleri Uzunköprü Ticaret Borsası ile Devam Etti

Uzunköprü TB Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan, Meclis Başkan Yardımcısı Orhan Gavuzoğllu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Uğur Erk ve Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Gür, Çorlu TSO Yöneticilerini misafir ettiler.

Volkan, Havalimanı Çalışmaları İçin Destek İstedi

Sohbet eşliğinde geçen ziyarette konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; kendilerine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. Odamızın faaliyetleri ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler vererek Çorlu Havalimanı’nın Trakya Havalimanı adı altında bölgemize daha fazla katma değer sağlaması hususunda bir araya gelinerek çalışmaları başlatmak için destek istedi.

Sizleri Sonuna Kadar Destekliyoruz

Uzunköprü TB Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan; “Çorlu TSO’nun değerli Başkanları ve Yöneticileri sizleri Borsamızda ağırlamaktan memnun olduk. Hoş geldiniz. İlimizi ve Trakya’yı en güzel şekilde temsil edeceğine inandığım Çorlu Havalimanı’nın daha geniş kapsamlı hizmet vermesi bölgeye artı değer kazandırarak stratejik değerini artıracaktır. Sizleri sonuna kadar destekliyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

Ziyaretler UTSO ile Sona Erdi

UTSO’yu ziyaret eden Çorlu TSO Yöneticileri, Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar, Sayman Üye İhsan Akıncı, Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Aslan, Meclis Üyesi Tahsin Haskırım ve Hüsamettin Çotra tarafından karşılandı.

UTSO’nun misafirperverliğinden dolayı memnuniyetini dile getiren İzzet Volkan; “Seçildiğimiz ilk günden beri Bölgemize katma değer sağlayacak işler yapmaya gayret ediyoruz. Üyelerimizden aldığımız güçle kaliteli hizmet anlayışımızı sürdürüyoruz Gündemde olan en büyük projelerimizden bir tanesi ‘Trakya Havalimanı’dır. Elele vererek havalimanını daha aktif hale getirmek istiyoruz” dedi.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar, havalimanı konusunda sonuna kadar destek olacaklarını belirterek yapılacak çalışmalarda birlikte hareket edileceğiniz açıkladı.

HABER GÖRSELLERİ