Trakya Oda ve Borsa Ziyaretlerimiz Birlik ve Beraberliğimizi Pekiştirecektir

26 Haziran 2018
Trakya Oda ve Borsa Ziyaretlerimiz  Birlik ve Beraberliğimizi Pekiştirecektir

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kaya Kumyol, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Cem Tunalı ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz 25 Haziran 2018 Pazartesi günü İpsala Ticaret Borsası, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Keşan Ticaret Borsası ve Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundular.

Oda Borsa ziyaretleri kapsamında; ilk ziyaret İpsala Ticaret Borsası (İpsala TB) ile başladı.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yöneticileri; İpsala TB ziyaretinde Meclis Başkanı Necati Görür, Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Girgin ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necmi Sezer tarafından ağırlandılar.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Çorlu Havalimanı’nın İşlevselliğini Artırarak, Trakya’nın Havalimanı Haline Getirmek En Büyük Hedefimizdir”

Oda Borsa ziyaretleri hakkında konuşan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı  İzzet Volkan; “Seçimlerin ardından göreve gelen başkanlarımız ve yöneticileri ile tanışmak, bölgemizin ihtiyaçlarını tespit etmek ve bu ihtiyaçların giderilmesi noktasında projeler üretmek amacıyla oda ve borsa ziyaretlerine start verdik. En büyük hedefimiz; Çorlu Havalimanı’nın işlevselliğini artırarak tüm bölgeye hizmet verebilecek hale getirmektir” dedi.

İpsala TB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Girgin; “Bölgemizin Kalkınması İçin Birlik ve Beraberlik İçerisinde Olmalıyız”

İpsala TB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Girgin; “Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı şahsım ve Borsamız  adına teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz. Borsamız olarak yapılması planlanan tüm projelerde yanınızdayız. Her türlü desteği vereceğiz. Bölgemizin kalkınması için birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız” ifadelerini kullandı. Ardından İpsala TB ve bölgedeki pirincin son durumu hakkında bilgiler aktardı.

Ardından; Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’na  (Keşan TSO) ziyaret gerçekleştirildi.

Çorlu TSO Yöneticileri; Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Meclis Başkan Yardımcıları; Cahit Mercan, Ahmet Güven Güner, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Ahmet Kadir Mutaf, Murat Yaşar Arıkan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Sevtap Engin, Selçuk Ataklı, Uğurcan Urgan, Meclis Katip Üyesi Hüseyin Cinoğlu,  Meclis Üyesi Evren Yörük, Genel Sekreter Erdem Başak tarafından ağırlandılar.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Üyelerimizin İş Seyahatlerini Daha Hızlı Yapabilmeleri için Çorlu Havalimanı’nın  Geniş Kapsamlı Hizmet Vermesi Gerekiyor”

Odamız hakkında bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Trakya Bölgesi’nde yer alan  üyelerimizin iş seyahatlerini zaman kaybetmeden daha hızlı bir şekilde yapabilmeleri için Çorlu Havalimanı’nın geliştirilmesi ve bölgemizde geniş kapsamlı hizmet vermesi gerekiyor. Bunu için desteğinizi istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı; “Üyelerimize Hizmet En Büyük Görevimizdir”

Keşan TSO  Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı; “Ziyaretiniz bizleri çok memnun etti. Üyelerimize hizmet en büyük görevimizdir. Odamız olarak sizlere elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi. Ardından Keşan TSO hakkında bilgiler verdi.

Keşan Ticaret Borsası (Keşan TB) ile devam eden ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Çorlu TSO Yöneticileri; Keşan TB ziyaretinde Meclis Başkanı Kemalettin Uslu, Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz,  Meclis Katip Üyesi Tuncay Yavaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Orhun, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Erman Yörük ve Yönetim Kurulu Üyesi Nail Sazlı   tarafından ağırlandılar.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Desteklerinizi Bekliyoruz”

Sohbet eşliğinde geçen ziyarette konuşan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Oda Borsa ziyaretlerinin amacının Çorlu Havalimanı’nın bölgeye nasıl daha fazla hizmet verebileceği ve kullanılabilirliğinin artırılabilmesi hususunda fikir alışverişinde bulunmak olduğunu söyleyerek, bu konuda desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Keşan TB Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz; “Çorlu,  Trakya Bölgesi’nde Nüfus Yoğunluğu En Fazla Olan İlçeler Arasında Yer Alıyor”

Keşan TB Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz; “Sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Çorlu, Trakya Bölgesi’nde nüfus yoğunluğu en fazla olan ilçeler arasında yer alıyor. Havalimanı’nın  işlevselliğinin artırılarak bölgenin ihtiyaçlarını karşılayabilecek hale gelmesi bizler için de son derece güzel bir gelişme olacaktır. Sizleri sonuna kadar destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretler; Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası (Gelibolu TSO) ile sona erdi.

Çorlu TSO Yöneticileri; Gelibolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Zafer Batır, İsmail Dondurmacı ve Genel Sekreter Hüseyin Çakmak  tarafından ağırlandılar.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Havalimanı Konusunda  Toplantı Gerçekleştirmeyi Planlanlıyoruz”

Oda Borsa ziyaretlerinin devam edeceğini ve ziyaretlerin sonunda bir araya gelerek Havalimanı konusunda  bir toplantı gerçekleştirmeyi planladıklarını ifade eden Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Bütün Oda ve Borsalardan desteklerini bekliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde olursak başaramayacağımız iş yoktur” dedi.

Gelibolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çetin; “Odamız Olarak Her Zaman Yanınızdayız”

Gelibolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çetin; “Bu tür karşılıklı ziyaretlerin sürekli  olarak gerçekleşmesi birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olacaktır. Gelibolu TSO olarak her zaman yanınızdayız” diyerek sözlerine son verdi.

HABER GÖRSELLERİ
Trakya Oda ve Borsa Ziyaretlerimiz  Birlik ve Beraberliğimizi Pekiştirecektir