Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Hakan Sevinç, Odamıza Ziyarette Bulundu

23 Ocak 2018
Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Hakan Sevinç, Odamıza Ziyarette Bulundu

Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Hakan Sevinç, 23 Ocak 2018 Salı günü Odamız’a ziyarette bulundu.

Ziyarette konuşan Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Hakan Sevinç; "Çorlu sanayisi, ekonomisi ve ticareti ile önemli bir kent haline gelmiştir. Böyle güzel özellikleri bulunan ilçemizin güven ve huzurunun sağlanması da ayrı bir önem arz etmektedir. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak bu önemin bilinciyle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz" dedi.

Oda Yönetimi olarak kurumsal ilişkileri geliştirme yönünde çaba gösterdiklerini ve bu anlamda önemli bir mesafe kat edildiğini söyleyen İbrahim Gönül; “Bu ilişkileri daha da geliştirmek amacındayız. Bu süreçte İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ile her zaman iyi ilişkilerimiz oldu. Emniyet açısından en güvenli yerlerden biri olan bölgemizde huzur ve güven ortamının sağlanmasında şahsınızın ve Emniyet mensuplarımızın emeği büyüktür" açıklamasında bulundu.

Ziyaret, karşılıklı görüş ve önerilerin sunulmasıyla sona erdi.