Odamızda “Ailede Huzur ve Ebeveyn Tuzakları” Semineri Gerçekleşti

26 Eylül 2017
Odamızda “Ailede Huzur ve Ebeveyn Tuzakları” Semineri Gerçekleşti

Odamız tarafından düzenlenen eğitim ve seminerler kapsamında 26 Eylül 2017 Salı günü “Ailede Huzur ve Ebeveyn Tuzakları” semineri gerçekleşti.

Eğitmen Şafak Bayraktaroğlu ve Hicran Arslan'ın sunumlarıyla gerçekleşen seminerde; Ailemizin iyiliği için uyguladığımız yöntemlerden hangileri faydalı, hangileri zararlı, Aile bütünlüğümüzü geliştiren ve koruyan yöntemleri öğrenmek için, Çocuklarımızın hayattaki yetkinliklerini artıran yöntemler, Ailelerine değer vermeyi bilen çocukların yetişmesinde, hangi eksiğin giderilmesi gerekiyor? Günümüz çocuklarının giderek artan problemi, asabiyetin nedenleri, Eşler arası dayanışmayı ve kaliteli ilgiyi zayıflatan nedenler ve istediğimiz değişimi başlatabilmek için ve evimizdeki huzuru artıracak yöntemler konularında katılımcılara bilgiler verildi.