İbrahim Gönül, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç´ı Ziyaret Etti

25 Eylül 2017
İbrahim Gönül, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç´ı Ziyaret Etti

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, 25 Eylül 2017 Pazartesi günü, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'ı Kaymakamlık Yeni Hizmet Binası'nda ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getiren Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, "Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Trakya ve Türkiye için büyük bir değerdir. Bizler STK'larla birlikte halkımız için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaymakamlık Yeni Hizmet Binası'nın Çorlu'ya hayırlı olmasını dileyen Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Gönül; "Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek adına Kaymakamlık binasının yeni yerine taşınması son derece önemli olmuştur. Bizler gerçekleştirdiğimiz istişareler ve faaliyetler ile bölge halkı için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Gönül, odamız faaliyetleri ve projeleri hakkında Kaymakam Kılıç'a bilgiler verdi.