KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı Proje Teklif Çağrısı Semineri

21 Eylül 2017

21/09/2017

Odamız ile KOSGEB Tekirdağ Müdürlüğü işbirliğinde 28.09.2017 Perşembe günü gerçekleştirilecek “KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı Proje Teklif Çağrısı ” konulu seminere katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Eğitim İçeriği:

Seminer İçeriği: KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı uygulama esasları, yararlanma koşulları ile Çağrı başlıklarından Üretim ve İhracatta Teknoloji Seviyesi Yüksek, Katma Değerli Ürünlerin ve KOBİ’lerin Payının Arttırılması ” konusunda hedef sektörler, koşulları, proje konuları, süresi, üst limitleri, desteklenecek proje giderleri ve proje hazırlanması sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında genel bilgiler aktarılacaktır. Çağrı Bütçesi 500 Milyon TL olup Proje Teklif Çağrıları kapsamında proje başvuruları 11 Eylül-20 Ekim 2017 tarihleri arasında alınacaktır.

Detaylı bilgi için : www.kosgeb.gov.tr

Konuşmacı: KOBİ Uzman Yrd. Şule ALKIŞ

Yer:    Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu/ Zafer Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı No:3/1 Çorlu/TEKİRDAĞ

Saat:   14.00-16.00