Etkili İletişim Eğitimi

12 Eylül 2017

12/09/2017

Odamız tarafından 19 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilecek “Etkili İletişim” konulu eğitime katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Eğitim İçeriği:

Eğitim Konusu: Katılımcıların işlerine ve işlerinin geleceğine yönelik düşünce, beklenti ve tavırları sorgulatılacak. İş hayatında proaktif olmak, sorunlara çözüm üretmek, çalışmaya istekli olmak, iletişim problemleri, iletişimde sindirim, iletişim hataları ekseninde bakış açıları geliştirilerek katılımcılarda kişisel farkındalık olgusu yerleştirilecektir.

Eğitimci: E. Bülent Kutlu

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Saat: 10:00-16:00

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir. (İrtibat: 0282 651 10 96)

Not: Eğitimlerimize kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara “Katılım Sertifikası” verilecektir. Eğitimimiz Ücretsizdir.