Odamız Yönetim Kurulu Üyeleri, Edirne´de Düzenlenen Trakya Bölgesi Oda ve Borsalar Müşterek Toplantısı´na İştirak Etti

13 Mart 2017

Maliye Bakanı Naci Ağbal ve TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımları ile 12 Mart 2017 Pazar günü Edirne'de düzenlenen "Trakya Bölgesi Oda ve Borsalar Müşterek Toplantısı"na Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; İsmail Köroğlu ve İbrahim Gönül ile Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Sevim, iştirak etti.

Toplantıya; Trakya'da bulunan Oda ve Borsaların Başkanları ve Yöneticileri katılımda bulundu.

Bakan Ağbal, toplantıda yaptığı konuşmada; Trakya bölgesinde ekonominin gelişmesi için gayret gösterdiklerini dile getirdi.

Ağbal; " Buradan söylüyorum, şu anda proje aşaması hemen hemen tamamlanmış, ihale aşamasına gelmiş durumda hızlı tren Trakya Bölgesine hayırlı uğurlu olsun. OSB ile ilgili de talepleri dinledik. Anladığım kadarıyla bir miktar desteğe ihtiyaç var, ben de söz veriyorum, elimi taşın altına sokacağım ve bana düşen görevi yapacağım. Yine bir havaalanı projesinin de buraya mutlaka yapılması gerekiyor. O konuda Ankara'ya döner dönmez sizin bu talebinizi ileteceğim." şeklinde konuştu.

HABER GÖRSELLERİ