Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız İbrahim Gönül "Trakya-Türkiye-Dünya Ekonomi Paneli"ne Katıldı

9 Mart 2017

Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Gönül, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (Keşan TSO), Keşan Ticaret Borsası, İpsala Ticaret Borsası, Trakya Kalkınma Ajansı ve Dünya Gazetesi işbirliğinde TOBB ETÜ Öğretim Üyesi-TEPAV Direktörü Dr. Güven Sak, Dünya Gazetesi Ekonomi Yazarı Dr. Rüştü Bozkurt, Tarım Yazarı Ali Ekber Yıldırım, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve Dünya Gazetesi Moderatörü Hakan Güldağ'ın katılımları ile 09 Mart 2017 Perşembe günü Keşan TSO Konferans Salonu'nda gerçekleşen "Trakya-Türkiye-Dünya Ekonomi Paneli"ne iştirak etti.

Panelde; Türkiye ve Dünya ekonomisine genel bakışın yanı sıra Türkiye’de tarım, Trakya bölgesinde girişimciliğin ve Ar-Ge kapasitesinin artırılması, Hamzadere Barajı'nın tarımın geleceğine etkileri, bölgedeki enerji kaynakları kullanımı ve bölgede tarıma dayalı sanayi potansiyeli, konuları ele alındı.