İstihdam Seferberliği ve İşverene Sağlanan Teşvikler Konulu Bilgilendirme Toplantısı

24 Şubat 2017

24.02.2017

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Türkiye Ekonomi Şurası’nda ülkemizdeki istihdamı, ticareti ve sanayiyi destekleme amacıyla ilan ettiği Milli İstihdam Seferberliği kapsamında Tekirdağ Valisi Sayın Mehmet CEYLAN’ın himayelerinde düzenlenecek olan ve Odamız ile Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü birlikteliğinde hazırlanan “İstihdam Seferberliği ve İşverene Sağlanan Teşvikler” konulu bilgilendirme toplantısı Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü’nün sunumlarıyla 02 Mart 2017 Perşembe günü saat 14:00’da Odamız Batı Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Söz konusu bilgilendirme toplantısına katılımınızdan memnuniyet duyarız.

Enis SÜLÜN

PROGRAM