Veri Kurtarma ve Siber Güvenlik Eğitimi

16 Şubat 2017

1983

16/02/2017

Odamız ve Veri Kurtarma Ltd. bünyesindeki VK Akademi işbirliğinde hazırlanan “Veri Kurtarma ve Siber Güvenlik”  eğitimi 23 Şubat 2017 perşembe tarihinde Odamız Batı Eğitim salonunda gerçekleşecektir.

Söz konusu eğitime katılımınızdan memnuniyet duyarız.

Eğitim İçeriği:

Eğitim Konusu:

Veri Kurtarma Nedir? Veri nasıl kaybedilir? Veri nasıl kurtarılmaz? Veri kaybı çeşitleri nelerdir? Veri kaydedilen medyalar ve özellikleri nelerdir? Veri kaybı durumlarında önemli noktalar nelerdir? Veri kaybı durumlarında ilk eylem planı ne olmalıdır? Profesyonel bir veri kurtarma işlemi için neler gerekir? Veri kaybı yaşamamak için basit tedbirler nelerdir?

Siber güvenlik nedir? Güncel siber saldırılar nelerdir? Siber saldırılara karşı temel korunma yöntemleri nelerdir?

Konuşmacılar: Serap GÜNAL, Gürsel TURSUN.

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Saat: 14.00-16.00

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir. (İrtibat: 0282 651 10 96)