Marmaraereğlisi Kaymakamı Hüseyin Karameşe´den Veda Ziyareti

7 Aralık 2016
Marmaraereğlisi Kaymakamı Hüseyin Karameşe´den Veda Ziyareti

1 Aralık 2016 Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Manisa Vali Yardımcılığı görevine atanan Marmaraereğlisi Kaymakamı Hüseyin Karameşe, 7 Aralık 2016 Çarşamba günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'e veda ziyaretinde bulundu.

Marmaraereğlisi Kaymakamı Hüseyin Karameşe; "Çorlu TSO, Bölgenin İlerlemesi ve Gelişmesinde Önemli Pay Sahibidir"

Marmaraereğlisi'nde ki görevinin sona ermesi ve tayininin Manisa'ya çıkması sebebiyle bir veda ziyareti gerçekleştirdiğini belirten Marmaraereğlisi Kaymakamı Hüseyin Karameşe; "Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) olarak gerçekleştirmiş olduğunuz projelerden ötürü sizleri tebrik ederim. Bölgenin ilerlemesi ve gelişmesinde önemli pay sahibi oldunuz. Marmaraereğlisi'nden güzel bir izlenim ve başarılarla ayrıldığımıza inanıyorum" açıklamasında bulundu.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Sizleri Başarılı Hizmetlerinizle Anacağız"

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Marmaraereğlisi Kaymakamı Hüseyin Karameşe'ye  Marmaraereğlisi'ne yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek; "Sizi her zaman değerli hizmetleriniz ve içtenliğiniz ile anacağız. Yönetim Kurulumuz adına size başarılar diliyorum"dedi.