Çorlu TSO Trakya Kalkınma Ajansı Hizmet Binası´nın Açılış Törenine İştirak Etti

1 Haziran 2011
Çorlu TSO Trakya Kalkınma Ajansı Hizmet Binası´nın Açılış Törenine İştirak Etti
 Merkezi Tekirdağ'da bulunan Trakya Kalkınma Ajansı'nın Merkez Hizmet Binası'nın resmi açılışı, 31 Mayıs Salı günü Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat ERGÜN  tarafından gerçekleştirildi.
       Açılışa; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İhsan ERİK, Yönetim Kurlu Başkanı İsmail GÜLEROĞLU, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent BORMALI ve Yönetim Kurlu Üyesi Şakir SÖNMEZ  katılımda bulundular.
Faaliyetlerine bir yıl önce Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürlüğü içerisinde kendisine ayrılan geçici hizmet katında başlayan Trakya Kalkınma Ajansı, kısa süre önce taşındığı yeni hizmet binasını törenle açtı. 31 Mayıs Salı günü gerçekleştirilen törende  kurdeleyi Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün kesti. İstanbul Büyükşehir Belediye Bandosu eşliğinde gerçekleşen açılışta Trakya'nın dört yanından gelen Kalkınma Ajansı paydaşları da hazır bulundu. Tören, açılış konuşmaları ve kurdele kesiminin ardından Ajans binasında verilen kokteylle son buldu.