Çorlu TSO Kiev Uluslararası Design Living Tendency (Ev Tekstili ve Mobilya Fuarı) Fuar Ziyareti

13 Eylül 2011

13.09.2011

Odamız tarafından; Ukrayna'nın Kiev şehrine 05-08 Ekim 2011 tarihleri arasında "Çorlu TSO Ukrayna Fuar Ziyareti" organizasyonu gerçekleştirilecektir.

Ekte programı ve aşağıda şartları sunulan " Çorlu TSO Ukrayna Fuar Ziyareti" organizasyonuna katılma/katılmama teyidinizi 16 Eylül 2011 Cuma günü saat 13:00'a kadar Odamız Dış İlişkiler Servisine (Hande Nur Sucukçu; Tel: 0282 651 10 96 Dahili:134) iletmeniz hususunda; gereğini bilgilerinize rica ederiz.

İsmail GÜLEROĞLU

Yönetim Kurulu Başkanı

Ziyaret Edilecek Fuar : Design Living Tendency (Ev Tekstili ve Mobilya Fuarı)

Katılım Bedeli : 605 Euro ( Çift kişilik odada kişi başı fiyatı)

705 Euro  ( Tek Kişi Fiyatı)

Ücrete dahil olan hizmetler

- Türk Hava Yolları ile gidiş-dönüş ekonomi sınıf uçak bileti

- 4 Yıldızlı otelde 3 gece oda+kahvaltı konaklama (President Hotel / http://presidenthotel.com.ua/en)

- Çorlu- Atatürk Havaalanı- Çorlu Transferleri

- Kiev Havaalanı- Otel- Kiev Havaalanı transferleri

- Otel- Fuar Alanı- Otel transferleri

- Havalimanı alan vergileri

- Yurtdışı çıkış harcı

- Seyahat/Sağlık Sigortası

- Rehberlik hizmetleri (Rusça bilen)

- Kiev şehir turu (Yarım günlük)

Önemli Not: Vize işlemleri Tur Organizatörü Firma tarafından takip edilecek olup, vize için gerekli evraklar aşağıdaki gibidir.

1-    Pasaport süresi seyahat bitim tarihinden itibaren en az 6 ay olmalıdır.(En az 09 Nisan 2012'ye kadar)

2-    Yırtılmış pasaportlar kesinlikle kabul edilmemektedir.

3-     Vize ücreti 30 Dolar'dır.