TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan ve Başkan Yardımcılarını Seçti

9 Ocak 2015

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, başkan ve başkan yardımcıları seçimleri tamamlandı.

25 Aralık 2014 Perşembe günü gerçekleştirilen seçim sonucu belirlenen 17 kişiden oluşan TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri ilk toplantılarını, 9 Ocak 2015 Cuma günü; Koordinatör Oda olan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda biraraya gelerek gerçekleştirdiler

"Başkanlığa Hülya PERİN Seçildi"

Başkanlığa HÜLYA PERİN (Çorlu TSO)

Başkan Yardımcılığına YÜKSEL GÜNGÖR (Malkara TSO)

Başkan Yardımcılığına RAİF KARACA (Tekirdağ TB)

seçildiler.

"Önceliğimiz Girişimci Sayısını Yükseltmek"

TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Hülya PERİN; "Hedeflerimiz doğrultusunda önceliğimiz bölgemizdeki girişimci sayısını yükseltmek olacaktır. Ben ve takım arkadaşlarım vizyonel bir bakış açısıyla yeni nesil girişimcilerle birlikte bu potansiyeli artırmayı hedefliyoruz. Gerçekleştirmek istediğimiz projelerle bölgemizde ki girişimcilere destek vermeyi amaçlıyoruz. Yeni görev dağılımımızın bölgemize ve kurumumuza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Toplantı sonrası Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'ü ziyaret eden TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri, yeni dönemde gerçekleştirilecek faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulundular.