16 Ekim 2018
Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı´dan Odamıza İade-i Ziyaret

Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, 16 Ekim 2018 Salı günü Odamıza iade-i ziyarette bulundu.

Kaymakam Cafer Sarılı, Odamız Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Üyeleri; Müslüm Kahraman, Haşim Yiğit, Zeynel Yurtseven, Meclis Üyesi Göksel Şahin ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz tarafından karşılandı.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, faaliyet ve projelerden bahsetti.

Çorlu’ya En İyi Hizmeti Vermek İstiyoruz

Volkan; “Tüm çalışmalarımızda amacımız; üyelerimize, Çorlumuza en iyi hizmeti vererek, en yüksek memnuniyeti sağlamaktır. Bu hususta gerek kamu kurum kuruluşları gerekse tüm STK’lar ile ortak hareket ederek çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.

Kaymakamlık Olarak Projelerinize Destek Vereceğiz

Çorlu’da görev yapmaktan son derece memnun olduğunu ifade eden Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı; “ Göreve geldiğim günden bugüne kadar yapılan faaliyetleri inceleme fırsatı buldum. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Bölgenin ve Çorlu’nun lokomotifi durumundadır. Gerçekleştirmek istediğiniz projelerde Kaymakamlık olarak desteğimizi vereceğiz” açıklamasında bulundu.

HABER GÖRSELLERİ