Macaristan-Türkiye İş Forumu

Tarih     :09/10/2018

Sayı       :10707

İlgi: TOBB’nin 08.10.2018 tarih ve 0411/14740 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Dış Ekonomik ilişkiler Kurulu (DEİK)'nun yazısında, T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye gerçekleştireceği resmi ziyaret kapsamında, DEİK/Türkiye-Macaristan İş Konseyi ve Macaristan Ulusal Ticaret Ajansı'nın (MNKH) işbirliği ile "Macaristan-Türkiye İş Forumu"nun 9 Ekim 2018 tarihinde Marriot Hotel Budapeşte'de düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, 2004 yılında AB'ye tam üye olan Macaristan'ın Avrupa Birliği üyeleri arasında en hızlı büyüyen ülkelerden biri haline geldiği, tarihi ve kültürel bağlarımızın çok güçlü olduğu Macaristan ile ilişkilerimizin stratejik iş birliği seviyesine çıktığı ve- Macaristan'ın 'Doğuya açılım' politikası kapsamında, ülkemiz ile Macaristan arasındaki ikili ticaret hacminin hızla arttığı ifade edilmektedir.

Bahse konu İş Forumu'na katılmak isteyen firma temsilcilerinin 8 Ekim 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar DEİK'e ([email protected]) katılımlarını bildirmeleri ve 750 TL olan İş Forumu'na katılım bedelini aşağıda belirtilen DEİK'e ait hesap numaralarına yatırmış olmaları gerekmektedir.

Ayrıca, uçak ve diğer hizmetlerin katılımcılar tarafından organize edileceği ve Macaristan'ın Schengen vizesi talep etmekte olduğu hatırlatılmaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Hesap adı: Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu

Banka      : T.İŞ BANKASI BEYOĞLU (1011)

IBAN       : TR93 0006 4000 0011 0111 7014 98 (TL)