Odamızın Gerçek Sahibi Kıymetli Üyelerimizi Misafir Ederek Fikir Alışverişinde Bulunduk

5 Ekim 2018

Odamız 5. Meslek Komite Üyeleri, 5. Grup üyeleriyle 5 Ekim 2018 Cuma günü biraraya gelerek sektörel sorunlar hakkında istişarede bulundu.

Odamızın genel yapısı, faaliyet ve projeleri hakkında bilgilendirmede bulunan Komite Üyelerimiz grup üyelerinin istek ve önerilerini dinleyerek çözüm önerilerini masaya yatırdı.

Toplantıya; Odamız 5. Meslek Komite Üyeleri; Cem Tunalı ve Mustafa Kemal Atak katıldı.

Azim Makina Metal, Enkalite Yapı Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yeniçağ Modern Mobilya Tasarım İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Çorlu Çetin Endüstriyel Makine Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Dekorasyon- Çorlu Elektronik Mak. Otm. San. ve tic. Ltd.Şti.’nin iştirak ettiği toplantı sonunda Odamız Meclis Başkanı Erdim Noyan tarafından kendilerine Üye Kimlik Kartı takdim edildi.

Toplantının son derece verimli geçtiğini dile getiren grup üyeleri bu tarz toplantıların sık sık yapılması gerektiğini ifade etti.

Toplantı toplu hatıra fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

HABER GÖRSELLERİ