Trakya´da Bir İlk, Kurum Kalitemizi ISO 31000 İle Güçlendireceğiz

20 Eylül 2018
Trakya´da Bir İlk, Kurum Kalitemizi ISO 31000 İle Güçlendireceğiz

Trakya Kalkınma Ajansı 2018 yılı Teknik Destek Programı çerçevesinde projemiz, Trakya Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programının amaçları ve öncelikleri olan kurumun insan kaynakları ve hizmet kalitesinin geliştirilmesine ve zamanda yenilik ve iyi örnek uygulamalarının kuruma transferine yönelik danışmanlık faaliyeti olacaktır.

"Trakya’da yine bir ilk olarak Odamızın alacağı ISO 31000 Risk Yönetim Sistemi Danışmanlığı ile kurumsal kapasiteyi geliştirmeyi ve üyelerimizin kurumumuza olan güvenini artırmayı hedeflemekteyiz” diyen Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Yapılacak olan çalışma kurumun prestijini artırırken, üyelerimizin de kuruma olan güveninin artmasına katkı sağlayacaktır.  Söz konusu danışmanlık hizmeti belgelendirmeden önce yol haritamızı ortaya çıkartacak olup alt yapımızın sistem uygunluğu denetleyecektir. Çorlu TSO 2018 yılı içerisinde ISO 31000 Risk Yönetim Sistemi belgelendirmesini almayı hedeflemiş ve bu doğrultuda tüm personelimiz ISO 31000 Risk Yönetim Sistemi eğitimlerini almıştır. Alacağımız bu danışmanlık hizmeti ile de ISO 31000 Risk Yönetimi Sistemi belgesini almak ve Trakya’da bu belgeye sahip olan tek Oda olmak için hazırlıklarımızı tamamlayacağız” dedi.

Volkan; “Küresel rekabet içinde sürekli büyüme ve gelişmeyi hedefleyen şirketlerin, kurumsal risk yönetimine öncelik verdiği görülmektedir. Hem mevcut varlıklarına hem de gelecekteki büyümelerine yönelik riskleri en etkili ve verimli şekilde yönetmek, uzun vadede yüksek performans sergilemek için şirketlerin önceliğini oluşturacaktır” ifadelerini kullandı.