Kamuoyuna Duyurulur

15 Eylül 2018
Kamuoyuna Duyurulur

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde gerçekleştirdiğimiz “60. Yıl Ödül Töreni” kapsamında kürsüde protokol gereği söz hakkı verilen Sayın İlhami Özcan Aygun’un gerçekleştirdiği siyaset içerikli konuşma nedeni ile açıklama yapma gereği duyulmuştur.

Böylesi özel bir günde istihdam, üretim, ihracat başarılarından dolayı ödül alan oda üyelerimizi tebrik etmek yerine sadece şahsi siyasi çıkarlar adına yapılan konuşmayı kınıyoruz.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ülke ve bölge ekonomisine fayda sağlamak adına yaptığı çalışmalara devam edecek olup, bu çalışmaların hiçbir siyasi parti veya şahsın çıkarları doğrultusunda kullanılmasına izin verilmeyecektir.

Bu vesile ile programımıza katılan mülki amirlerimize, belediye başkanlarımıza, siyasi parti başkanları ile teşkilatlarına, tüm üyelerimize ve basın mensuplarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.