Ufa Agro Complex

Tarih     :10/09/2018

Sayı       :9395

İlgi: TOBB’nin 04.09.2018 tarihli ve 0411/12993 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Başkurtistan Cumhuriyeti Hükümeti, Başkurtistan Cumhuriyeti Tarım Bakanlığı ve Bashkir Fuar Şirketi (BVK - http://bvkexpo.ru/en/) tarafından, Ufa’daki VDNH-EXPO Merkezi’nde, 12-15 Mart 2019 tarihleri arasında, Uluslararası “AgroComplex” Fuarı ile Tarım Sanayi Forumunun düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu Fuar ve etkinliğe, 14 ülke ve Rusya Federasyonu’nun 34 bölgesinden 300’e yakın firmanın katılımı beklendiği ifade edilmektedir.

Etkinliğe ilişkin detaylı bilgi ve iletişim noktalarının yer aldığı doküman TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkânları-Ülke Duyurulan-Rusya bölümünde yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.