4 Eylül 2018

Tarih       :04/08/2018

Sayı         :9168

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 2018 yılı Yurtiçi Fuar Organizasyonları kapsamında; 13 Eylül  2018, Perşembe günü İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek “29. Zuchex Züccaciye Ev Eşyaları Dekoratif Ürünler ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı”na  ulaşım Odamız tarafından sağlanmak suretiyle ziyaret organizasyonu düzenlenecektir.

Söz konusu fuar ziyaretine katılmak isteyen üyelerimizin en geç 10 Eylül 2018, Pazartesi günü saat 17:00’a kadar Odamız Sanayi Servisi / Cihan Tomris ( Tel: 0850 305 59 59 / Whatsapp Hattı:       0 544 654 59 59)   ile irtibata geçmeleri hususunda gereğini bilgilerinize sunarız.