19 Temmuz 2018
Çorlu Alışveriş Fuarı´nın Lansmanı Yapıldı

Çorlu Alışveriş Fuarı Tanıtım Toplantıları 19 Temmuz 2018 Perşembe günü Odamız Batı Eğitim Salonu’nda gerçekleşti.

Esnaf Odaları, Meslek Komite Üyelerimiz, Üyeler ile gerçekleşen ilk toplantıya; Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Hülya Perin, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkan Yardımcısı Umut Güngör, Çorlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ertan, Odamız Meclis Üyeleri ve KOSGEB Tekirdağ Çorlu Müdür Vekili İsmail Taha Çeykel ve AVM’lerin temsilcileri katılımda bulundu.

Çorlu Türkiye’nin En Kıymetli İlçelerinden Biridir

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç; “ 30 Temmuz – 5 Ağustos arasında gerçekleşmesi için hepimizin birlik olduğu Çorlu Alışveriş Fuarı (ÇAF) Çorlumuz ve Bölgemiz için ekonomik anlamda pozitif etkiler yaratacaktır. Görev yaptığımız süre boyunca kalıcı işler başarmak istedik. Buda onlardan bir tanesidir. Çorlu Türkiye’nin en kıymetli ilçelerinden biridir. 55 ilden büyüğüz. Nüfusu, Ticareti ve Sanayisi ile Çorlu’yu layık olduğu yere getirmek bizlerin elindedir. Belli noktalarda bir araya gelmek gerekiyor. Bu fuara sadece yurt içinden değil yurtdışından da katılımcı gelmesi için uğraşıyoruz. Bu konuda kurum ve kuruluşlar ortak hareket ediyor. Bunun bir başlangıç olmasını ve daha büyüklerinin ileriki yıllarda yapılmasını temenni ediyorum” dedi.

Gerek Yurt İçinde Gerekse Yurt Dışında Reklam ve Tanıtım Konusunda Üzerimize Düşen Tüm Görevleri Yapacağız

Fuarın Çorlu ve Bölgemize hayırlı olmasını diliyorum diyerek sözlerine başlayan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Hülya Perin; “ÇAF uzun zamandır düşünülen projelerden bir tanesiydi. Birçok ortak kurumla birlikte hareket ediliyor., Belediye olarak içinde olmamızın sebebi Çorlu’nun tanıtımı ve ticari anlamda Çorlu’ya büyük katkı sağlayacağını düşündüğümüz içindir. Birçok girişimciye ulaşıp onlara da destek olacağız. Biz belediye olarak gerek yurt içinde gerekse yurt dışında üzerimize düşen tüm görevleri yapacağız” açıklamasında bulundu.

Fuara 300.000 Kişinin Katılmasını Bekliyoruz

Fuarla ilgili tanıtım ve bilgilendirmede bulunan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan;” Bizim bu yola çıkış amacımız; Bölgemizde alışveriş yapmayan tüketiciyi bölgeye getirmektir. Bu noktada şansımız var. Bölgemizde tarım fuarı gerçekleşecektir. Bu fuara yaklaşık 150.000 insan geliyor. Bizim yapmış olduğumuz çalışmayla birlikte 300.000 kişinin katılmasını bekliyoruz. Bu fuarda gıda, tekstil, oyuncak gibi farklı sektörler  bir arada bulunacaktır. Stant açacak firmalar KOSGEB’ten destek alacaklar. Bu desteğin son başvuru tarihi 24 Temmuz’dur. Bu proje ilk olacak bundan sonraki her sene üzerine koyarak devam edecektir. Balkan ülkelerinden buraya ziyaretçi çekebilmek için çalışmalarımız sürmektedir” dedi.

Toplantı görüş, öneri ve soru – cevap şeklinde sona erdi.

Toplantının öğleden sonra düzenlenen kısmında Basın Mensupları ile bir araya gelindi.

Gerçekleşen toplantıya; Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Hülya Perin, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Odamız Meclis Başkanı Erdim Noyan, Meclis Üyelerimiz,  Sivil Toplum Kuruluşları ile kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve AVM yetkilileri katılımda bulundu.

Toplantıda ÇAF hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Soru ve cevap şeklinde devam eden toplantı hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

HABER GÖRSELLERİ