Girişimciler Sertifikalarını Teslim Aldılar

11 Temmuz 2018
Girişimciler Sertifikalarını Teslim Aldılar

Odamız, KOSGEB ve Çorlu İŞKUR işbirliğiyle 26 - 29 Mart 2018, 9 – 12 Nisan 2018 ve 07 – 10 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri" tamamlanmıştır.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Hüseyin Ersoy, Haluk Bayındır, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cem Tunalı, Gönül İşbul ve Ertuğrul Adıgüzel’in iştirak ettiği törene İŞKUR Çorlu Hizmet Merkezi Müdür Vicdan Güçer ve KOSGEB Tekirdağ Müdür Vekili İsmail Taha Çeykel katılımda bulundu.

Töreninin açılış konuşmasını gerçekleştiren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Açacağınız işletmeler bölgemize ve sizlere hayırlı olsun. Şu an hepiniz girişimci adayısınız. Kendi şirketlerinizi kuracaksınız. İşletme ve KOBİ statüsüne geçeceksiniz. 32 saatlik eğitim boyunca teorik eğitimi aldınız. Bundan sonra işletmelerinizi açtığınızda yapacağınız pratik ile beraber işhayatı eğitimini de alacaksınız. İstediğiniz her zaman kapımızı çalabilirsiniz. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın kapısı sizlere her daim açıktır” dedi.

Sertifika Töreni sonrasında toplu hatıra fotoğrafı çekildi.