CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Adayı Faik Öztrak Odamıza Ziyarette Bulundu

7 Haziran 2018

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Adayı Faik Öztrak, CHP Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı, Çorlu Eski Belediye Başkanı Ünal Baysan ve parti yetkilileri 7 Haziran 2018 Perşembe günü Odamıza ziyarette bulundu.

CHP Heyetini Odamız Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Meclis Üyeleri karşıladılar.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Şahsım ve kurumum adına sizleri saygıyla selamlıyor, hoş geldiniz diyorum. Öncelikle, mübarek günleri yaşadığımız on bir ayın sultanı Ramazan’ın hayırlı olmasını diliyorum. 24 Haziran seçimleri kentimiz ve ülkemiz adına büyük önem arz etmektedir, bu nedenle gerçekleşecek seçimlerin ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyor, sizlere seçim çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda (Çorlu TSO) olmaktan memnuniyet duyduğun udile getirerek;  "Çorlu İş Dünyasını temsil eden kişilerle bir arada olmaktan dolayı başta Çorlu TSO Başkanı ve Meclis Başkanına teşekkür ediyorum dedi. Öztrak, 24 Haziranda gerçekleşecek seçimlerle ilgili CHP’nin projeleri ve çalışmalarına dair bilgiler aktardı.

Konuşmaların ardından soru-cevap bölümü ile ziyaret sona erdi.

HABER GÖRSELLERİ