Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

1 Haziran 2018

01/06/2018

Ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla, Odamız, Çorlu İŞKUR ve KOSGEB iş birliğinde 25.06.2018-28.06.2018 (Eğitim toplam 4 gün sürmektedir) tarihleri arasında Odamız Hizmet Binası Kuzey Eğitim Salonunda Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi gerçekleşecektir.

Söz konusu eğitim mülakat tarihi 21.06.2018 olup Çorlu İŞKUR Hizmet Merkezinde yapılacaktır. Eğitim kontenjanla sınırlı olup (25 Kişi) eğitimlere katılmak isteyen kursiyer adaylarının başvurularını 03.06.2018-19.06.2018 tarihleri arasında www.kosgeb.gov.tr internet adresinden E-Devlet şifreleriyle ve Çorlu İŞKUR Hizmet Merkezinden yapmaları gerekmektedir. (Detaylı bilgi için müracaat: Çorlu İŞKUR)

Bilgilerinize sunarız.

Not: Girişimcilik Eğitim Destek Programında E-Devlet üzerinden başvuru yapılması zorunlu olup başvuru yapmayanlar eğitime alınmayacaktır.