Nijerya-Doğrudan Yatırımcılar Zirvesi Etkinliği

Tarih     :11/05/2018

Sayı       :5879

İlgi: TOBB’nin 03.05.2018 tarihli ve 0411/6871 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Abuja Ticaret Müşavirliği tarafından, 21-23 Mayıs 2018 tarihlerinde, Abuja’da, Nijerya Federal Devlet Başkanı, Federal Devlet Başkan Yardımcısı ve Sanayi Ticaret ve Yatırım Bakanı katılımlarıyla, Nijerya Yatırım ve Promosyon Komisyonu (NIPC) organizasyonunda “Doğrudan Yatırımcılar Zirvesi” adlı bir etkinlik düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, bahse konu etkinlik kapsamında Nijerya’da önde gelen enerji, ulaşım, imalat, bilgi teknolojileri ve tarımsal sanayi gibi sektörlerin ön planda olacağı ve bu sektörler için yapılması planlanan projelere yer verileceği belirtilmekte olup, bu etkinlik ile uzun dönemli yatırımların Nijerya’ya çekilmesinin ve politika yapıcılar ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerin bir araya getirilmesinin amaçlandığı ifade edilmektedir. Etkinliğe ilişkin detaylı bilgi, TOBB internet sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkânları-Ülke Duyuruları- Nijerya” bölümünde yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Detaylı Bilgi için NIPC iletişim bilgileri:

Telefon: +234 (9) 290 0059. +234 (9) 290 0061

E-posta: [email protected]