6023 sayılı TTB Yasası

23 Şubat 2018

Tarih     :23/02/2018

Sayı       :2368

İlgi: Türk Tabipler Birliği Tekirdağ Tabip Odası Başkanlığı’nın 02.02.2018 tarihli ve 46/2018 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, 6023 sayılı TTB yasası gereği işyeri hekimlerinin Tabip Odasına kaydının olması ve işyeri bazında çalışma izninin olması gerektiği belirtilmiştir.  6331 sayılı yasa gereği işyeri hekim çalıştıran veya işyeri hekimliği hizmeti satın alan işyerlerinin bazılarına ulaşılamamış olunup ileri de oluşabilecek olumsuz bir durumda işyerlerinin zor durumda kalmamaları için ekte bulunan yazının doldurularak Tekirdağ Tabip Odası ile iletişime geçmeleri gerektiği bildirilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

DOSYALAR / BELGELER