İSO Çevre Ödülleri Hk.

Tarih     :19/02/2018

Sayı       :2109

İlgi: İstanbul Sanayi Odası’nın 13.02.2018 tarihli ve 1544 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, İstanbul Sanayi odası tarafından gerçekleştirilen çalışmalarına başlanmış olan “İSO Çevre Ödülleri” 2018’in ikinci çeyreğinde törenle sahiplerini bulacağı bildirilmiştir.

İstanbul Sanayi Odası üyesi şartı aranmaksızın sanayi vasfı taşıyan firmaların katılabileceği ödüller kapsamında; 2015, 2016 ve 2017 yıllarında başlamış, sürdürülmekte olan veya üretim ve uygulaması gerçekleştirilmiş “inovatif çevre dostu ürün”, “çevre dostu uygulama” ile “çevre ve sürdürülebilirlik yönetimi çalışmaları” kategorilerinde; KOBİ ve Büyük Ölçekli olmak üzere ayrı ayrı ödül verileceği bildirilmiştir.

Toplumun tüm kesimlerinde çevre ve sürdürülebilirlik farkındalığını artırmak için İSO Çevre Ödülleri’ne firmaların yanı sıra akademisyenler çevre ve sürdürülebilirlik konusundaki akademik çalışmaları, Odalarımız da dâhil tüm kurum ve kuruluşlar {kamu kuruluşları, belediyeler, sivil toplum kuruluşları, birlikler, odalar, üniversiteler, okullar, teknoloji geliştirme bölgelerindeki firmalar) da çevre ve sürdürülebilirlik alanında hayata geçmiş proje ve uygulamaları ile "Özel Kategoriler" kapsamında başvuruda bulunabilecektir.

Son başvuru tarihinin 16 Mart 2018 olduğu ödüllerimize ilişkin detaylı bilgiyi de içeren; başvuruların yapılacağı web adresi  “ http://www.iso.org.tr/iso-cevre-odulleri” dir.

Bilgilerinize sunarız.