Çorlu TSO´ya Akreditasyon Standardı Gözden Geçirme Ziyareti Gerçekleşti

8 Aralık 2017
Çorlu TSO´ya Akreditasyon Standardı Gözden Geçirme Ziyareti Gerçekleşti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'na (Çorlu TSO) Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında,bağımsız denetçi kuruluş Türk Loydu Vakfı İktisadi İşletmesi Akreditasyon Denetçisi Kerim Dişbudak ve Nezahat Sönmez,  tarafından 07 - 08 Aralık 2017 tarihlerinde "Akreditasyon Standardı Gözden Geçirme Ziyareti" gerçekleşti.

Söz konusu ziyarette, Akreditasyon Standardı'nda yer alan tüm temel yeterlilik ve temel hizmet kriterine ilişkin uygulamalarımız denetçi tarafından değerlendirilmiştir.

Gözden Geçirme Ziyareti'nin kapanış toplantısına; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Genel Sekreter İbrahim Karağöz ve birimlerden sorumlu personel katılımda bulundu.

Bölgede Farklılıklar Yaratan Tek A Sınıfı Odayız

Denetimle ilgili açıklamada bulunan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül; "Sürekli gelişen, çağdaş yönetim anlayışı ile yönetilen, fikirlerine değer verilen, farklılıklar yaratan, marka haline gelmiş lider bir oda olmak vizyonumuza ulaşmak için kalite politikamız çerçevesinde, swot analizimiz ve 2014 -2017 yılı stratejik planımızı gözönüne alarak birçok faaliyet gerçekleştirdik. Vizyonumuza ulaşmak için oluşturduğumuz 2014-2017 stratejik planının tüm hedeflerini gerçekleştirmek için çalışmalar yaptık. Tanıtım filmimiz ve faaliyet raporlarımızdan her yıl nasıl artan bir ivme ile sürekli geliştiğimizi, iyi uygulamalarımız, üyelerimiz için yaptığımız etkinlikler ile her zaman farklılıklar yaratan ve bölgemizde ki tek 'A' sınıfı oda olarak lider bir kurum olduğumuzu görebilirsiniz" dedi.

Proje ve Faaliyetlerle Kurumsal Gelişime Büyük Önem Veriyoruz

"Üyelerimizin beklentilerine en iyi şekilde cevap verebilmek amacıyla yüksek bir tempo içerisinde her anımızı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz" diyen Gönül; "Yıl içerisinde üyelerimizin mesleki faaliyetlerinin güçlendirilmesi için eğitim, organizasyon ve seminerler düzenliyoruz. Hazırladığımız projelerle birlikte odamızın kurumsal gelişimine büyük önem veriyoruz. Bizler, sanayicisi ile esnafı ile, ilçemizin ekonomik ve sosyal refahının lokomotifi olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz" açıklamasında bulundu.