Odamızdan, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü´ne Hayırlı Olsun Ziyareti

5 Aralık 2017
Odamızdan, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü´ne Hayırlı Olsun Ziyareti

Odamız Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu, Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cevat Sevim ve Atilla Gaygusuzoğlu, 5 Aralık 2017 Salı günü yeni göreve gelen Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Düzgün; "Çorlu'nun gelişmesinde büyük rol oynayan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın faaliyetlerini yakından takip etme fırsatım oldu. Kurum ve kuruluşlarımızla yapacağımız işbirlikleriyle halkımıza daha iyi hizmetler sunacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyarette konuşan Odamız Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu; "Eğitim kurumlarının en yoğun şekilde faaliyet gösterdiği Çorlu'da Milli Eğitim İl ve İlçe Müdürlüklerimizle birlik ve beraberlik içinde başarılı güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz" dedi.

Çorlu’nun sağlıklı ve istikrarlı sosyo-ekonomik gelişim seyrinin en önemli bileşenlerinden birisinin eğitim olduğunu ifade eden Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, eğitimin iş dünyası açısından önemine değindi. Özel sektörün gelişimi için, nitelikli insan kaynağı ve işgücü arzının hayati öneme sahip olduğunu kaydeden Gönül, bu hususta reel sektörün ihtiyaç duyduğu insan kaynağının oluşturulabilmesi için Milli Eğitim Bakanlığı ve Ekonomi Bakanlığı’nın mutlak surette birbirine entegre çalışmalar ile koordinasyon içinde hareket etmesinin yararını vurguladı.