30 Kasım 2017
Odamızdan Çerkezköy TSO´ya ve Çorlu Ticaret Borsası´na Ziyaret

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Sevim ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz'den oluşan heyet, 30 Kasım 2017 Perşembe günü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile Çorlu Ticaret Borsası'na ziyarette bulundu.

Odamız heyeti ÇTSO'da Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuova, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın, Yönetim Kurulu Üyeleri; Sinan Sifil, Metin Taşdelen, Murat Seymen, Genel Sekreter Hakan Gel tarafından, Çorlu Ticaret Borsası'nda (Çorlu TB) TOBB Genel Kurul Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ertan ile TOBB Genel Kurul Üyesi ve Çorlu TB Meclis Üyesi Özer Cin, tarafından karşılandılar.

Çorlu ve Çerkezköy Türkiye'nin Önemli Sanayi Kentlerinin Başında Geliyor

Odalararası fikir alış - verişinin önemine değinen Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül; "Çorlu ve Çerkezköy, Türkiye'nin sanayi bakımından en önemli kentlerinin başında geliyor. Bizler istişare toplantılarımız ve gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle bölgemiz ve ülkemiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuova, ÇTSO'nun faaliyetleri ve projeleri hakkında Odamız heyetine bilgiler verdi.

Odamız hakkında Çorlu TB Yönetimine bilgiler veren İbrahim Gönül, "Odalarımız arası diyalog ve paylaşımlar; bölgelerimizi yarınlara taşımak için avantajlar sağlayacağı gibi kentimizin gelişim vizyonuna da önemli katkılar sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

TOBB Genel Kurul Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ertan, Odamız tarafından gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, Çorlu TB'nin projeleri hakkında bilgiler sundu.

HABER GÖRSELLERİ