Oda ve Borsalar, Yerli Otomobil Üretimini Tekirdağ´da İstiyor

28 Kasım 2017
Oda ve Borsalar, Yerli Otomobil Üretimini Tekirdağ´da İstiyor

Türkiye’nin “İlk Yerli Otomobili”nin ilimiz Tekirdağ’da üretilebilmesi için, Oda ve Borsalarla birlikte hazırlanan fizibilite raporu Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’ye sunuldu.

Gerçekleşen sunum toplantısına: "Türkiye Odalar ve Borsalar Başkanı (TOBB) M. Rifat Hisarcıklıoğlu, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül ve Tekirdağ Ticaret Borsası Yönetim Kurulum Başkanı Osman Sarı, katılımda bulundu.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül; "Raporun hazırlanması konusunda büyük emek ve zaman harcayan Oda ve Borsalarımıza, çalışmalara başladığımızdan beri desteklerini esirgemeyen Valimiz Sayın Mehmet Ceylan’a, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Tekirdağ İl Müdürlüğü'ne bizi bu yolda yalnız bırakmayacağının sözünü veren TOBB Başkanı’mız Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu‘na teşekkür ederiz" dedi.