Süreç Yönetimi ve İş Akışı Semineri

17 Kasım 2017

Tarih     :17/11/2017

Sayı       : 12944

Odamız ve Netoloji Yazılım Ltd. Şti. işbirliğinde hazırlanan “Süreç Yönetimi ve İş Akışı ” konulu seminer 22.11.2017 Çarşamba günü saat 13:30-17:30 da Odamız Batı Eğitim Salonunda gerçekleşecektir.

Söz konusu seminere katılımınızdan memnuniyet duyarız.

Eğitim İçeriği:

Eğitim Konusu: Firma İçerisindeki Süreçlerinizi nasıl yönetirsiniz, Süreç Yönetimi , İş Akışı ,

Eğitimci: Uğur Yıldırım

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Saat: 13:30 - 17:30

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir. (İrtibat: 0282 651 10 96)