Odamızda “Sürdürülebilir Bir Aile Şirketi Olmak İçin Hileden Korunmanın Yolları” Semineri Gerçekleşti

16 Kasım 2017

Odamız ve FAC Uluslararası Hile Denetimi ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. işbirliğinde hazırlanan “Sürdürülebilir Bir Aile Şirketi Olmak İçin Hileden Korunmanın Yolları” konulu seminer 16 Kasım 2017 Perşembe günü Odamız Batı Eğitim Salonu'nda gerçekleşti.

Trakya Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kıymet Tunca Çalıyurt ve SMMM -Yazar - Fraud Audit Corporation-FAC Yönetim Kurulu Başkanı Baki Toraman'ın sunumlarıyla gerçekleşen seminerde; Hile nedir? İşletme içi ve işletme dışı hileler nedir? Kayıt içi ve kayıt dışı hileler nedir? Gizlenmiş veya gizlenmemiş hileler nedir? Bir kerelik veya sistematik hileler nedir? İşletme varlıklarının kişisel amaçlı kullanımı nedir? Bozulma ve ahlaki olmayan davranışlar nelerdir? Yıkıcı hileler nedir? İşletme yönetici hileleri nedir? İşletme çalışan hileleri nedir? İşletme satıcı hileleri nedir? İşletme müşteri hileleri nedir? Belgede sahtecilik, Yalanı yakalama, Kurumsallaşmak, Aile Anayasası Nasıl Oluşturulmalıdır? konularında katılımcılara bilgiler aktarıldı.