Sürdürülebilir Bir Aile Şirketi Olmak İçin Hileden Korunmanın Yolları Semineri

16 Kasım 2017

Tarih     :27/10/2017

Sayı       : 12063

Odamız ve FAC Uluslararası Hile Denetimi ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. işbirliğinde hazırlanan “Sürdürülebilir Bir Aile Şirketi Olmak İçin Hileden Korunmanın Yolları” konulu seminer 16.11.2017 Perşembe günü saat 14.00-16.30 da Odamız Batı Eğitim Salonunda gerçekleşecektir.

Söz konusu seminere katılımınızdan memnuniyet duyarız.

Eğitim İçeriği:

Eğitim Konusu: Hile nedir? İşletme içi ve işletme dışı hileler nedir? Kayıt içi ve kayıt dışı hileler nedir? Gizlenmiş veya gizlenmemiş hileler nedir? Bir kerelik veya sistematik hileler nedir? İşletme varlıklarının kişisel amaçlı kullanımı nedir? Bozulma ve ahlaki olmayan davranışlar nelerdir? Yıkıcı hileler nedir? İşletme yönetici hileleri nedir? İşletme çalışan hileleri nedir? İşletme satıcı hileleri nedir? İşletme müşteri hileleri nedir? Belgede sahtecilik, Yalanı yakalama, Kurumsallaşmak, Aile Anayasası Nasıl Oluşturulmalıdır?

Eğitimci: Prof. Dr. Kıymet Tunca Çalıyurt - Trakya Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı

Baki Toraman -
 Adli Muhasebe Uzmanı – SMMM -Yazar - Fraud Audit Corporation-FAC Yönetim Kurulu Başkanı

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu