Rusya ile Gerçekleştirilmesi Öngörülen Ortak Gümrük Komitesi 2. Toplantısı Hk.

19 Ekim 2017

Tarih     :19/10/2017

Sayı       :11741

İlgi: TOBB’nin 18.10.2017 tarihli ve 0411/15989 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Rusya Federal Gümrük Servisi arasında 20-21 Kasım 2017 tarihlerinde Ortak Gümrük Komitesi Toplantısı düzenleneceği bildirilmekte olup, bahse konu toplantıda gündeme getirilmesinde fayda görülen konulara ilişkin bilgi notu talep edilmektedir.

Konuya ilişkin görüşlerinizi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine iletilmek üzere 26 Ekim Perşembe günü mesai bitimine kadar [email protected]  iletilmesini rica ederiz.

Bilgilerinize sunarız.