Şehit ve Gazilerimizin Aziz Hatırası, Bütün Türk Milletinin Ruhunda Ebediyen Canlı Kalacaktır!

19 Eylül 2017

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül; 19 Eylül Gaziler Günü ile ilgili yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Manevi değerlerimizde en büyük mertebe olan şehitlik makamı ile birlikte yâd edilen ve milletimizin gönlünde seçkin bir yeri olan Gazilik mertebesi; milletimizin bağımsızlığı ile inançları uğrunda mücadele eden ve bu konuda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan kahraman vatan evlatlarının hak ettiği müstesna bir mertebedir.

Biz de Gaziler Günü dolayısıyla yaşadığımız toprak parçasını vatanlaştıran ve inançlarımızı çiğnetmeyen şehitlerimizi rahmetle anıyor ve gazilerimizi de daima minnet ve şükranla yâd ediyoruz. Bizlere var olma bilincini aşılayan şehit ve gazilerimizin aziz hatırası, bütün Türk Milletinin ruhunda ebediyen canlı kalacaktır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ölen gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor ve yaşayan gazilerimize sağlıklı, uzun ömürler diliyorum.