Bulgar - Türk TSO ve Odamız Arasında Yatırım Teşvik Toplantısı Gerçekleşti

15 Eylül 2017
Bulgar - Türk TSO ve Odamız Arasında Yatırım Teşvik Toplantısı Gerçekleşti

Türkiye'deki ticaret ve sanayi odaları ile iş birliği yapmak, AB'ye tam üye olan Bulgaristan'daki yatırım imkanlarını tanıtmak ve iş adamlarını Bulgaristan'a yatırım yapmaya teşvik etmek isteyen Bulgar - Türk Ticaret ve Sanayi Odası (BULTİSAD) 15 Eylül 2017 Cuma günü Odamız'a ziyaret gerçekleştirdi.

Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Gönül ve Yönetim Kurulu Üyemiz Haluk Perçin Bayındır'ın hazır bulunduğu toplantıya;Bulgaristan Edirne Konsolosu Andon Andonov, BULTİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnce, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Svilen Lazarov, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ozan Atmas, Ömer Faruk Eren, Salih Şahin, Genel Koordinatör Menent Şükrieva ve Oda Direktörü Ventsislav Venkov iştirak ettiler.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, toplantıda yaptığı konuşmada; Odamız  hakkında bilgiler vererek, yatırımcıları Bulgaristan’daki iş fırsatlarını değerlendirmeleri için teşvik edeceklerini dile getirdi.

Toplantı, görüş ve önerilerin değerlendirilmesiyle sona erdi.